Starta din resa Mina sidor
image/svg+xml Openclipart Outline map Africa 2013-11-07T03:09:12 Political map of Africa - updated for 2013 https://openclipart.org/detail/188409/outline-map-africa-by-j_iglar-188409 j_iglar Africa African borders continent countries map maps outline political
Januari
Februari
Mars
April
Maj
Juni
Juli
Augusti
September
Oktober
November
December

Välj bästa tiden för din safariresa

Den afrikanska kontinenten bjuder på fantastiska upplevelser året om. Beroende på vart och när ni önskar resa ger vi gärna våra rekommendationer anpassade efter era önskemål.

Temperatur

De östafrikanska länder som ligger nära ekvatorn har relativt stabila tempraturer året om medan skillnaderna är större i de södra delarna av kontinenten. Som ett exempel är Sydafrikas årstider mer likt de som vi är vana vid här uppe i norr, fast spegelvända. 

Nederbörd

Våra destinationer har årliga regnperioder som skiftar beroende på land. Under de perioderna med lätt regn tycker vi kan vara bra tid att resa då de ofta ger behagligt klimat med endast kortare skyfall samt bra priser. De stora regnperioderna är oftast skönt att undvika. Fråga oss så berättar vi mer.

Redo att börja planera din egen safariupplevelse?

Tack för din förfrågan!

Våra safariexperter återkommer snart med reseförslag som tar dig närmare ditt stora äventyr.

Drömmer du om något särskilt? Vi har all den kunskap och erfarenhet som krävs för att skapa en helt exklusiv och skräddarsydd resa, exakt som du vill ha den. Hör av dig till mig direkt eller boka ett möte med en av våra safariexperter >

Josef Khaled, VD Safariresor
Josef Khaled,
VD Safariresor

Prenumerera på inspiration och resenyheter

Dröm dig bort med vårt populära nyhetsbrev, fullmatat med inspiration och restips inför ditt nästa stora äventyr.

Tack!

Du prenumererar nu på vårt nyhetsbrev.