Starta din resa Mina sidor
Reseberättelse

Ann-Sofie & Bosse: Safari i Uganda

Programmet var helt suveränt, guiden Amos med sin bil och de olika hotellen var jättebra. Vi fick se och uppleva allt vi önskat och mycket mer. Nationalparken Murchison Falls var så fin och man kände sig så lycklig över att få vara där med alla djuren runt omkring sig. Vi hade elefanter utanför dörren i vårt hus på Paara loge och en babianfamilj skrämde slag på mig när de hoppade upp på soffbordet där jag satt och skrev dagbok. Besöket och boendet i noshörningsreservatet var otroligt fint, vi promenerade i en liten cirkel runt 6 stora noshörningar på bara 20m avstånd.

Det var väldigt fint att specialutbildade extra guider tog över vid Moskén i Kampala, vid Martyrkyrkan, på floden vid Ninja,  hos Noshörningarna och på Nilen med båt mot vattenfallet. Annars var Amos klippan, som gjorde allt för att vi skulle få uppleva så mycket som möjligt och ha det bra.

Vi kommer att rekommendera Safariresor till alla vi vet, som vill ut på äventyr. Tusen tack för väldigt välarrangerade dagar i Uganda.

“Vi kommer att rekommendera Safariresor till alla vi vet, som vill ut på äventyr. Tusen tack för väldigt välarrangerade dagar i Uganda. ”

Ann-Sofie och Bosse

Prenumerera på inspiration och resenyheter

Dröm dig bort med vårt populära nyhetsbrev, fullmatat med inspiration och restips inför ditt nästa stora äventyr.

Tack!

Du prenumererar nu på vårt nyhetsbrev.