Starta din resa Mina sidor

Upplev det bästa av Afrika från första parkett

Glid fram genom det mystiska Okavangodeltat i Botswana eller se solen sakta sjunka ned från hästryggen i Namiböknen. Kanske är du ute efter Afrikas mest unika och genuina upplevelser? Långt bort från turiststråkens trygga lunk.  

Med vårt duktiga team på plats får du expertisen, erfarenheten och de lokala kontakterna som krävs för att designa ditt livs Afrikaresa. Vi tar hand om allt det praktiska så att du och dina medresenärer kan njuta av äventyret fullt ut. elephant

Extraordinära boenden på platser du inte trodde fanns

Från lyxbungalows på oexploaterade Robinson Kruse-öar till oförglömliga tältvistelser mitt på Tanzanias oborstade savann. För dig som går igång på once-in-a-lifetime-upplevelser är Afrika en skattkista av unika boenden. 

Med oss får du tillgång till de mest svårfångade boendena, platserna och dolda pärlorna. Men också de bästa och mest eftertraktade lodgerna och resortsen, med mat, underhållning och aktiviteter i världsklass.sea
Exempel på upplevelser

Luftballongstur

Migrationssafari

Fly camping

Vandringssafari

Mokorosafari

Privat ö

Lyxtåg genom Afrika

Se de vilda djuren vandra synkroniserat över Afrikas mäktiga ökenlandskap och savann från korgkanten på en luftballong – 300 meter upp i luften. Med en lokal guide, redo att dela sina kunskaper om savannens storslagna djurliv, kan du och ditt sällskap räkna med en naturupplevelse få förunnad.

Följ med på en extraordinär resa till vildmarken och bo med utsikt över ett av världens mest spektakulära naturfenomen: den stora migrationen. En fullkomligt unik upplevelse där hundratusentals gnuer och zebror rör sig genom Serengetis och Masai Maras ekosystem. En vandring på liv och död.

Resor til Tanzania >

Låt ljudet av den afrikanska natten vagga dig till sömns under den storslagna stjärnhimlen, i ett lyxbäddat nättält med lägerelden tryggt sprakandes utanför. I sällskap av erfarna guider vandrar ni långt ut i bushen, djupt in i Afrikas vilda hjärta, mot en exklusiv tältupplevelse som slår det mesta.

Följ de färska leopardspåren mot oförglömliga möten i det vilda. Tillsammans med en erfaren guide vandrar du och ditt sällskap längs skuggiga stigar och glittrande floder – och andas ut på några av Afrikas mest natursköna boenden.

Färdas i en traditionell mokoro genom ett av världens mest unika ekosystem: Okavangodeltat i Botswana. På spegelblank yta med salviagräset viskande i bakgrunden, glider du förbi strandbetande elefanthjordar, giraffer och – med lite tur – den sällsynta sabelantilopen i en sagolik miljö.

Puderfina stränder, glittrande azurblått hav – och en ö helt för dig själv. Med den här upplevelsen blir paradiset ditt så länge du önskar. Omgiven av milslånga korallrev delar du dagarna med gröna sköldpaddor, lekande spinnerdelfiner, knölvalar och ett dedikerat team som gör vistelsen till ett minne för livet.

Insup Afrikas storslagna natur från observatoriedecket på ett av världens lyxigaste tåg. På resan från kust till kust njuter du av oförglömliga matupplevelser i restaurangvagnar från tidigt 1900-tal, och somnar i en tågsvit med dubbelsäng, badkar och utsikt över savannens rika djurliv.

Exempel på upplevelser

Luftballongstur

Migrationssafari

Fly camping

Vandringssafari

Mokorosafari

Privat ö

Lyxtåg genom Afrika

Några av de exklusiva safariupplevelser vi skapat

Sundowner vid Lake Manyara

Vandringsafari i Ruaha Nationalpark

Privat helikopter över Serengetis ändlösaslätter

Kulturella möten

Privata expeditioner i Kongos djungel

Mokorosafari genom Okavangodeltat

Upptäck orörda korallrev

Lyxtåg genom Afrika

Ridsafari genom oröd vildmark

Spännande äventyr bortom de klassiska turistråken

Safari på kamelrygg i Kenya

Kvällar vid lägerelden

Privata middagar i vildmarken

Ballongsafari

Magiska vyer i Namibia

Gorillatrekking i Uganda

Vill du veta hur vi kan skapa en unik upplevelse för dig?

Prenumerera på inspiration och resenyheter

Dröm dig bort med vårt populära nyhetsbrev, fullmatat med inspiration och restips inför ditt nästa stora äventyr.

Tack!

Du prenumererar nu på vårt nyhetsbrev.