Starta din resa Mina sidor

Företagsresor

Filtrera på:

Destination

Se alla

Vad vill du uppleva?

Se alla

Budget per person

Vill ditt företag ge sina anställda upplevelser för livet? 

Tänk att tillsammans med dina kollegor upptäcka den afrikanska vildmarken samtidigt som ni har workshops och teambuldingaktiviteter för att utvecklas tillsammans. Afrika har tidigare känts långt borta, men tack vare smidiga förbindelser och en utvecklad turistnäring går det numera snabbt och enkelt. Ni kan resa från Sverige på morgonen och på kvällen samma dag äta middag ute på den afrikanska savannen.


Skräddarsydda företagsresor

Vi skräddarsyr våra afrikaresor tillsammans med dig och dina kollegor. Det programförslag som vi tar fram till er anpassas efter era önskemål och kriterier. På våra företagsresor till Afrika kombineras gruppaktiviteter, middagar och andra avkopplande inslag med safari i världsklass. Er safari ger inspiration och nya krafter inför de utmaningar som ligger framför er på hemmaplan. 

Resor för anställda är ett utmärkt sätt att motivera, inspirera och belöna medarbetare. Afrika lämnar ingen oberörd och en safariresa skapar minnen för livet. Ni har möjlighet att kombinera avslappning med äventyr som i förlängningen innebär ett stort mervärde för era anställda. 

 

Savannen som konferensrum

Oavsett om ni behöver konferansfaciliteter av svensk standard eller om ni nöjer er med savannen som "konferansrum" så har vi platserna och boendena för er. Tänk att det är möjligt att på förmiddagen planera för företagets utveckling tillsammans med kollegorna för att på eftermiddagen åka ut i safarijeepar och möta de vilda djuren på savannen. Det är få plaster i världen där man kan kombinera konferensdagar med safari och vildmarksupplevelser. Våra program i Afrika innehåller konferensinslag i vildmarken blandat med teambuilding och roliga aktiviteter. Safari i Afrika och gemensamma upplevelser stärker samarbetet inför de utmaningar som ligger framför er.


Studieresa till Afrika

Är ditt företag intresserat av att resa till i Afrika i syfte att utbyta erfarenheter, då finns vi här för att hjälpa dig och dina kollegor att planera er stuideresa till Afrika. Vi har ett stort kontaktnät och har möjlighet att arrangera spännande studieresor efter era önskemål. Möte med lokala företag, svenska företag och lokala politiker kan ge er ökad förståelse för er bransch i Kenya, Tanzania, Uganda, Sydafrika eller något av våra andra länder vi jobbar mot. En studieresa är givande för alla parter och ger möjlighet till en fördjupad insikt inom er bransch. Självklart kan även er studieresa innehålla några spännande dagar med safari och nära möten med de vilda djuren på savannen. 

Redo att börja planera din egen safariupplevelse?

Tack för din förfrågan!

Våra safariexperter återkommer snart med reseförslag som tar dig närmare ditt stora äventyr.

Fyll i dina uppgifter och beskriv gärna de önskemål som du har för er resa, så tar vi fram ett skräddarsytt programförslag för er.

Drömmer du om något särskilt? Vi har all den kunskap och erfarenhet som krävs för att skapa en helt exklusiv och skräddarsydd resa, exakt som du vill ha den. Hör av dig till mig direkt eller boka ett möte med en av våra safariexperter >

Josef Khaled, VD Safariresor
Josef Khaled,
VD Safariresor

Prenumerera på inspiration och resenyheter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.