Starta din resa Mina sidor

Gruppresor

Filtrera på:

Destination

Se alla

Vad vill du uppleva?

Se alla

Budget per person

Gruppresor till Afrika

De flesta av våra resor är privata, vilket betyder att du har möjligheten att resa alla dagar under året och endast behöver anpassa dig efter ditt eget resesällskap. Under våra gruppresor har vi samlat alla resor som sker på specifika datum och med helt eller delvis förutbestämda arrangemang. Dessa resor är helt enkelt inte lika flexibla, men erbjuder möjligheten att upptäcka och uppleva tillsammans med likasinnade. Vi erbjuder tre olika typer av gruppresor. Utöver våra gruppresor, genomförs våra Kilimanjaro-turer som standard i grupp.

Resor med svensk eller norsk reseledare

Varje år arrangerar vi resor tillsammans med erfarna reseledare som tar dig med till sina favoritplatser på den afrikanska kontinenten. Dessutom är vi själva reseledare på gruppresor till våra personliga favoriter. På resor med svensk eller norsk reseledare får du, utöver att uppleva de klassiska sevärdheterna på resmålet, ofta möjligheten att delta i möten och aktiviteter bortom de klassiska turiststråken.

Dela fordon för att minska priset

I Östafrika, där de flesta safariresor sker med privata fordon och egen guide, blir priserna högre om du reser ensam eller som ett par. För de som inte prioriterar flexibiliteten med eget fordon eller guide och gillar att träffa nya människor, erbjuder vi under högsäsongen möjligheten att dela fordon med andra på våra mest klassiska resor till Tanzania och Kenya. Att dela ger möjligheten för de som är två eller färre att komma ner i pris utan att kompromissa med komforten. Även om du delar fordon på safari finns möjligheten att avsluta resan med en privat strandupplevelse vid kusten för de som önskar det.

 

Internationella rundresor för dig som vill ut på upptäcktsfärd

Våra internationella gruppresor genomförs i samarbete med våra partners på de olika destinationerna. Dessa grupper passar för dig som kanske reser ensam eller med din partner och som vill upptäcka destinationen i högt tempo med fokus på äventyr och aktiviteter snarare än avkoppling. Dessa resor skapar prisvärda möjligheter att uppleva de olika ländernas varierade natur och vildmark med lokala guider.

Redo att börja planera din egen safariupplevelse?

Tack för din förfrågan!

Våra safariexperter återkommer snart med reseförslag som tar dig närmare ditt stora äventyr.

Fyll i dina uppgifter och beskriv gärna de önskemål som du har för er resa, så tar vi fram ett skräddarsytt programförslag för er.

Drömmer du om något särskilt? Vi har all den kunskap och erfarenhet som krävs för att skapa en helt exklusiv och skräddarsydd resa, exakt som du vill ha den. Hör av dig till mig direkt eller boka ett möte med en av våra safariexperter >

Josef Khaled, VD Safariresor
Josef Khaled,
VD Safariresor

Prenumerera på inspiration och resenyheter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.