Starta din resa Mina sidor

Bröllopsresor

Filtrera på:

Destination

Se alla

Vad vill du uppleva?

Se alla

Budget per person

Fira kärleken med en resa utöver det vanliga

Alla våra bröllopsresor är väl genomtänkta och planerade in i minsta detalj. Vi har noga valt ut unika upplevelser och boenden för att skapa en resa som ger er minnen för livet och gör just er bröllopsresa till den bästa. Oavsett om ni är paret som söker kombinationen av äventyr och lyx, om ni önskar lata er vid stranden eller vara ute på upptäcksfärd så har vi resorna och kombinationerna för er. 

 

Skräddarsydda bröllopsresor

Våra bröllopsresor är exklusivt skräddarsydda till er som vill uppleva det lilla extra. Vi har noggrant valt ut de mest intima och romantiska hotell som vi har besökt och kombinerat dem med upplevelser och aktiviteteter som ger förutsättningar till en resa som ni kommer minnas för alltid. Vi anpassar självklart våra resor efter era önskemål när det gäller längd, pris och boendenivå. Låt oss veta vad ni söker så tar vi fram reseförslag för att överträffa era förväntingar. 

Börja planera er bröllopsresa >

 

Unna er det lilla extra 

Glid ljudlöst i luftballong över savannen eller bli serverade en privat middag under stjärnhimlen i vildmarken eller på stranden. På alla våra bröllopsresor finns det möjlighet att unna er det lilla extra, våra resor erbjuder flera romantiska och privata upplevelser men också spännande och adrenalinfyllda äventyr. Ta en helikoptertur över Kapstaden, dyk med vithaj utanför Hermanus eller kör flodränning på Zambezifloden vid Victoriafallen, det lilla extra spänner från romantik till äventyr och vad vissa nästan skulle beskriva som galenskap.

Läs mer om aktiviteter och upplevelser under er bröllopsresa >

 

Exklusiva boenden

Från lyxiga tältcamper och safarilodger, familjära boutiquehotell i Kapstaden till romantiska strandbungalows där solnedgången färgar himlen i nyanser av rosa – varje boende är handplockat för att erbjuda er en privat och minnesvärd vistelse. 

Här kan ni bekanta er med alla våra boenden >


Paradisstränder

Vad kan vara bättre än att avsluta er bröllopsresa på någon av de paradisstränder som sträcker sig längs den afrikanska kusten? Ikoniska platser som Watamu och Diani Beach i Kenya erbjuder en mångfald av boenden och oförglömliga upplevelser. Utanför Tanzanias kust hittar ni pärlor som Zanzibar, Mafia Island och Pemba. Vidare söderut kan ni möta solnedgången i Bazarato-skärgården utanför Moçambiques oexploaterade strandremsa.

Läs vår guide till afrikas mest romantiska stränder >

 

Personlig touch 

Våra resor till Afrika är präglade av en personlig touch som gör er upplevelse unik och minnesvärd. Vi strävar efter att skapa en nära och engagerad relation med varje resenär, vilket gör att varje safari skräddarsys efter individuella önskemål och behov. Våra kunniga guider och vänliga personal är dedikerade till att göra varje ögonblick speciellt, och vi lägger stor vikt vid att skapa en atmosfär av välbefinnande och äventyr. Vårt mål är att överträffa era förväntningar och skapa minnen som varar livet ut.

Börja planera er bröllopsresa >

Redo att börja planera din egen safariupplevelse?

Tack för din förfrågan!

Våra safariexperter återkommer snart med reseförslag som tar dig närmare ditt stora äventyr.

Fyll i dina uppgifter och beskriv gärna de önskemål som du har för er resa, så tar vi fram ett skräddarsytt programförslag för er.

Drömmer du om något särskilt? Vi har all den kunskap och erfarenhet som krävs för att skapa en helt exklusiv och skräddarsydd resa, exakt som du vill ha den. Hör av dig till mig direkt eller boka ett möte med en av våra safariexperter >

Josef Khaled, VD Safariresor
Josef Khaled,
VD Safariresor

Prenumerera på inspiration och resenyheter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.