Starta din resa Mina sidor

1

+

genomförda resor

1

,

1

i betyg på trustpilot

1

 

års

erfarenhet
Vart vill du åka?

Tanzania

Kenya

Sydafrika

Kilimanjaro

Uganda

Botswana

Namibia

Bli ett med livet på savannen: I Tanzania väntar några av Afrikas häftigaste naturupplevelser. Med nationalparker som sträcker sig över jättelika områden där The Big Five: lejon, leopard, noshörning, elefant och buffel bjuder på möten du aldrig glömmer.

Resor till Tanzania >

Magnifika Kenya erbjuder några av kontinentens mest ikoniska destinationer; Masai Maras oändliga slätter, safari i Amboseli med utsikt över Kilimanjaro och kritvita stränder vid Indiska oceanen. Detta mångsidiga land har något att erbjuda för alla och är en fantastisk "Bush to Beach"-destination.

Resor till Kenya >

Följ med till världens bästa land för kombinationsresor. Sydafrika bjuder på safari och vildmark av högsta nivå i kombination med stränder, städer, aktiviteter och gastronomiska höjder som matchar de bästa weekendstäderna i världen.

Resor till Sydafrika >

Utmana dig själv på ett äventyr du sent kommer att glömma. Känslan att efter en lång toppbestigning uppleva soluppgången på Afrikas högsta berg är obeskrivlig.

Resor till Kilimanjaro >

Känn adrenalinet rusa i kroppen när du står öga mot öga med bergsgorillorna i Ugandas täta skogar. Ett möte med bergsgorillorna är en av de mäktigaste upplevelserna du kan tänka dig. Följ med på ett äventyr du sent kommer glömma.

Resor till Uganda >

Upplev en av Afrikas bästa och mest spännande safaridestinationer. Botswana bjuder på en enorm och oexploaterad vildmark. Möt Chobe Nationalparks enorma elefanter eller glid genom Okavangodeltat på äventyr som skapar minnen för livet.

Resor till Botswana >

Res till ett av Afrikas mest spektakulära länder. Namibia är den perfekta destinationen för dig med stor upptäckarlust, optimal för dig som vill köra själv. Från de berömda orange-röda sanddynerna i Sossusvlei till ökenelefanterna i Damaraland. Namibia bjuder konstant på "nypa sig i armen"-upplevelser.

Resor till Namibia >
Vart vill du åka?

Tanzania

Kenya

Sydafrika

Kilimanjaro

Uganda

Botswana

Namibia

Så funkar det att boka med Safariresor

1

Beskriv din drömresa

Berätta för oss vad som är viktigt för dig.

2

Våra experter gör jobbet

Vi tar fram ett eller flera reseförslag som vi tror att du kommer älska.

3

Snart är du på väg

När du känner dig helt nöjd är det bara att boka.

Prenumerera på inspiration och resenyheter

Dröm dig bort med vårt populära nyhetsbrev, fullmatat med inspiration och restips inför ditt nästa stora äventyr.

Tack!

Du prenumererar nu på vårt nyhetsbrev.