Starta din resa Mina sidor

Upplev "Big Five" Safari och swahilikustens bästa snorkling 

Fantastiska safariupplevelser i Masai Mara och Lake Naivasha kombinerat med magiska och oexploaterade Mafia Island. På Mafia finns under vinterhalvåret möjlighet att snorkla med världens största fisk, valhajen.

Upplevelser

Big Five Safari, Vackra landskap, Sol & bad, Aktiv safari till fots och med båt

Platser

Nairobi, Masai Mara, Lake Naivasha & Mafia Island

När är bästa tiden att åka?

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Allmänt

Mafia Island och Kenya är båda vackra afrikanska destinationer som erbjuder fantastiska stränder, rika kulturer och spännande vildmarksupplevelser. Zanzibar är känt för sina kritvita sandstränder och kryddiga marknader, medan Kenya erbjuder safarier i världsklass och imponerande naturreservat. Båda platserna är perfekta för en minnesvärd resa.

Temperatur

Mafia Island erbjuder varmt klimat året runt med temperaturer som ofta överstiger 30°C. Kenya har mångsidigt klimat, varmt i kustregionen och svalare i höglandet.

Nederbörd

Mafia Island har en regnig period från mars till maj och en torrare period från juni till oktober. I Kenya varierar nederbördsmängden beroende på region, med regnperioder från april till juni och oktober till december.

Idag flyger ni från önskad flygplats. Låt äventyret börja!

Välkomna till Nairobi, Kenya! Efter er ankomst till Nairobi International Airport blir ni varmt välkomna av vår lokala representant. Er ankomst till Nairobi blir början på en spännande och minnesvärd resa i detta fantastiska land. Ni körs till ert boende i Nairobi.

Metropolen Nairobi, en av Afrikas största städer, erbjuder många spännande utflykter och aktiviteter. Vi ordnar gärna utflykter för er den första dagen i Kenya.

Tips: den kända Carnivore Restaurant ligger nära hotellet. Restaurangen serverar många olika kötträtter från en stor grill. Vi bokar gärna bord åt er.

Efter en härlig frukost på ert hotell i Nairobi är det dags att påbörja en resa mot Kenyas högland. Er resa går genom Kenyas vackra landskap, ni passerar staden Limuru innan ni når Rift Valley, en geologisk förkastning som sträcker sig från Israel i norr till Moçambique i söder. Ni gör ett stopp vid en utsiktsplats som erbjuder en panoramavy över de oändliga slätterna som breder ut sig framför er. Därefter fortsätter ni resan mot Masai Mara Game Reserve.

Resan går genom den kenyanska landsbygden och ni ankommer till er camp i Masai Mara vid lunchtid. Klockan 16.00 ger ni er första eftermiddagssafari som också är startskottet för ert äventyr i Masai Mara. Parken är känd för sitt rika djurliv och storslagna natur. Det är en unik upplevelse att få möta Masai Maras djurliv på nära håll. Er guide kommer att ge sitt yttersta för att göra er resa till ett minne för livet.

Måltider

Frukost, Lunch & Middag

Efter frukost lämnar ni campen för att tillbringa hela dagen i Masai Mara Game Reserve. Tillsammans med er guide söker ni efter de vilda djuren, särskilt "The Big 5", som inkluderar elefanter, lejon, bufflar, leoparder och noshörningar. Ni äter picknicklunch ute på savannen.

Masai Mara erbjuder stora safariupplevelser året om, men är särskilt unikt juli till september. Då vandrar gnuer och zebror från Serengeti i söder till Masai Mara i norr, en fantastisk upplevelse att bevittna. Detta fenomen kallas ofta för The Great Migration. The Great Migration är världens största djurmigration med cirka 1,5 miljoner gnuer och 500 000 zebror. Masai Mara har högst täthet av däggdjur i världen när migrationen besöker slätterna.

Måltider

Frukost, Lunch & Middag

När solen stiger över savannen är ni redan på plats i safaribilen. Morgonsafarin varar i 2,5 - 3 timmar innan ni återvänder till campen för frukost. Under förmiddagen kan ni besöka en massajby, göra en bushwalk eller helt enkelt koppla av på campen.

Lunchen äter ni på campen innan ni fortsätter ert äventyr i Masai Mara. Klockan 15:30 väntar eftermiddagssafari. När det börjar bli svalt på eftermiddagen kommer djuren fram och rör sig mot vattenhålen.

Som gäst hos Safariresor har ni en privat safaribil och en privat engelsktalande guide som står till ert förfogande under hela safariperioden. Ni kan i samråd med er guide anpassa tider efter era önskemål.

Måltider

Frukost, Lunch & Middag

I dag fortsätter resan till Lake Naivasha. Resan går genom Kenyas vackra landsbygd. Efter lunch väntar en spännande båttur på sjön bland flodhästar och pelikaner, därefter väntar vandringssafari på Crescent Island. Ni bor på vackert i direkt anslutning till Lake Naivasha. Här har ni möjlighet att se giraffer och zebror beta i trädgården.

Andra populära aktiviteter i Naivasha inkluderar cykelsafari, ridturer och vandring till vulkanen Longonot.

Måltider

Frukost

Efter en tidig frukost på er camp påbörjar ni er resa mot flygplatsen i Nairobi. Väl framme flyger ni till Dar es Salaam, efter att ni har hämtat ut er bagaget blir ni mötta av vår flygplatsrepresentant som eskorterar er till det inrikesflyg som tar er vidare till Mafia Island. När ni anländer till Mafia Island möts ni upp och påbörjar resan till ert boende. Efter en kort bilresa når ni en lokalhamn, därefter väntar en kortare båttur innan ni når den lilla ön Chole. Ni hälsas välkomna och njuter av en härlig kväll i paradiset. 

Måltider

Frukost & Middag

En vistelse på Chole Mjini är en helt unik upplevelse! Ni blir hämtade med båt på Mafia och efter en kort båttur över sundet når ni Chole Mjini. Här bor ni i stugor uppe i träden med privat utomhusdusch och utetoalett på marknivå. Middagen kan serveras på stranden eller i en gammal indisk ruin, upplyst endast av levande ljus, eldflugor och en spektakulär stjärnhimmel. Det finns många ruiner på ön och det är spännande att utforska djungelstigarna.

De bästa stränderna nära Chole är sandbankarna, det blir inte mer orört och privat än så här. Chole är också känt för fruktfladdermöss och det är en imponerande syn när fladdermössen flyger över sundet till Mafia i solnedgången.

Chole Mjini är mycket mer än ett hotell; genom att bo här stödjer ni den lokala kliniken, skolan och stipendieprogram för högre utbildning för öns ungdomar. Var gärna med på en rundtur i byn på ön och hälsa på de lokala invånarna.

Om ni vill unna er det lilla extra kan ni uppgradera till Premium Treehouse som har en privat svalkande pool och badrum/toalett i stugan.

Måltider

Frukost, Lunch & Middag

Efter frukost, och när tidvattnet tillåter det, körs ni först över sundet med båt och blir sedan upphämtade med bil för att ta er sita biten till nästa hotell.

Måltider

Frukost & Middag

Njut av dagarna på unika Mafia! Ni kopplar av på hotellet och på stranden och deltar i spännande utflykter för att uppleva allt ön har att erbjuda.

På Mafia hittar du en av världens vackraste marina nationalparker. Detta är platsen för dig som älskar att snorkla och dyka! Ön ligger precis utanför Tanzanias kust, cirka 25 km från fastlandet och 130 km från Dar es Salaam. Öborna är vänliga och atmosfären är harmonisk. Här lever man efter det välkända swahili-orordspråket "haraka haraka haina baraka", vilket betyder att stress inte ger någon välsignelse. Tempot på Mafia är lugnt och det är en av de mest trygga platserna vid Indiska Oceanen.

Mafia har fått sitt namn från arabiskan, vilket betyder "grupp" eller "skärgård". Mafia Island består av fem öar - Mafia, Jibondo, Juani, Chole och Bwejuu - och öarna erbjuder en äkta tropisk upplevelse, där det är frodigt och där man odlar kokosnötter, ris, papaya, mango och cashewnötter. Mangroveskogen som växer längs delar av kusten lockar till sig otaliga fågelarter.

Ön är unik, med cirka 50 000 invånare som försörjer sig genom fiske, jordbruk och turism. Hållbar turism har utvecklats på de lokala villkoren. På Mafia kan ni följa med lokala fiskare på äventyr eller simma i det klara vattnet bland 460 olika fiskarter och färgstarka koraller. Detta är en annorlunda safarieupplevelse, i det våta elementet. Många dykare betraktar Mafia som den bästa dykplatsen i Östafrika och som en av de mest mångsidiga platserna i världen. Från oktober till mars besöks den marina nationalparken av valhajar. Valhajar är helt ofarliga för människor eftersom de äter plankton. Det är en oförglömlig upplevelse att snorkla bredvid världens största fisk! Från juni till augusti kläcker havssköldpaddorna ägg på Juani Island, bara 20-minuters båtresa från Mafia. Runt Mafia finns flera mindre öar och sandbankar som det går att ordna utflykter och dagsutflykter till.

På Mafia finns flera mindre lodger, alla unika, men här hittar ni inga stora hotell.

Mafia har en rik historia som går tillbaka till 800-talet. Ön spelade en viktig roll i handeln mellan Öst, fastlandet Afrika och Europa. Båtar som transporterade varor till och från det persiska imperiet stannade här för omlastning och vidare transport, inklusive kryddor till Europa.

Måltider

Frukost & Middag

Afrikaäventyret är över för den här gången. Ni tar farväl av kontinenten som har gett er unika upplevelser och minnen för livet.

I god tid före flygavgång är det avresa från hotellet till flygplatsen för hemresa till Sverige.

Måltider

Frukost

Under dagen landar ni på önskad flygplats, stort tack för att ni anförtrodde oss att planera och genomföra er resa. Välkomna åter.

Resevillkor

Safariresor.se resevillkor ligger till grund för den förbindelse som ni gör i samband med att ni bokar en resa hos Safariresor.se. Därför ber vi er att noga läsa igenom Safariresor.se/resevillkor. Våra resor omfattas av paketreselagen.

Kammarkollegiet
Enligt svensk lag är Safariresor.se som researrangör skyldiga att ställa resegaranti hos kammarkollegiet. Resegarantin säkerställer att du som kund hos Safariresor.se får pengarna tillbaka vid konkurs. Mer information hittar du på www.kammarkollegiet.se


Flygbiljetter

I de resorna som inte är på specifika datum (julresor, gruppresor och så vidare) är inte de internationella flygbiljetterna inkluderade i priset, ifall det inte tydligt framgår. Detta innebär att det är möjligt för er att boka flygresan själva om ni vill. När vi bokar flygbiljetter får ni först en reservation för er flygresa, där ni kan se er resrutt. Ni är ansvariga att kontrollera så att alla namn finns med och att namnen är stavade enligt era pass. Vi använder oss av elektroniska flygbiljetter som ni själva skriver ut. På flygplatsen skriver ni ut era boarding pass.


Vaccinationer

Det är viktigt att ni kollar upp vilka vaccinationer som krävs/rekommenderas inför er resa. Kontakta din vårdcentral eller läkare för mer information om vilka vaccin som du behöver under resan. På Folkhälsomyndighetens hemsida kan du läsa mer om vaccinering. Tänk på att vara ute i god tid med din vaccinering och kom ihåg att ta med ditt vaccinationskort under resan. När du har kommit hem från Afrika ska du komma ihåg att du har varit i tropikerna. Om du börjar må dåligt efter resan så tveka inte att uppsöka läkare. Informera läkaren om resan till Afrika.


Reseförsäkring

Som resenär ansvarar du själv för att säkerställa att du har en fullgod reseförsäkring för din resa. Detta är viktigt i de fall du drabbas av försening, skada, sjukdom mm. Vi ber dig därför att kontakta ditt försäkringsbolag och rådfråga dem. Det är vanligt att det ingår en reseförsäkring i en vanlig hemförsäkring, vi rekommenderar dig att du undersöker detta hos ditt försäkringsbolag. Vi rekommenderar Gouda Reseförsäkringar för reseförsäkring och avbeställningsskydd. Mer information hittar du på www.gouda-rf.se.


Medicin och sjukvård

Delar av er resa befinner ni er långt ute i bushen, det innebär att det kan vara svårt att lösa specialbehov snabbt och smidigt om det skulle behövas, så som kost och läkemedel. Därför är det av stor vikt att ni meddelar oss om era särskilda behov vid bokning av ert safariprogram så att vi kan anpassa programmet efter er eller komma med särskilda direktiv. Alla resenärer ansvarar själva för att ta med sig den medicin som man själv behöver. Det är bra att ta med sig ett eget litet medicin-kit i förebyggande syfte; huvudvärkstabletter, vätskeersättning, handsprit, plåster, medicin för magåkommor mm. I många av de lokalsamhällen som ni kommer att passera under resan finns små apotek, däremot kan inte garanteras att de mediciner ni söker finns att tillhandahålla. Dessutom kan det vara så att mediciner inte är rätt paketerade. Lokala sjukhus och lokal sjukvård håller en relativtlåg standard, i de stora städerna finns möjlighet till bra sjukhus. Alla våra övernattningsställen i områden där det krävs har myggnät över sängarna.


Bagage och vikt

Vår packlista kan förhoppningsvis vara till hjälp när ni packar inför er resa. Tänk på att kontrollera hur mycket bagage ni får ta med er på flygresan. Vikten varierar beroende på vilket bolag ni flyger med. Om ni flyger inrikes under er resa ber vi er att vara extra observanta, ofta gäller särskilda direktiv för inrikesflygen. Tex: 15 kg per person inklusive handbagage. Vid frågor eller oklarheter vad gäller bagage ber vi er att kontakta oss.


Mobil

Mobilen har bidragit till ökat BNP i flera afrikanska länder, det innebär också att man satsar på att på att bygga ut mobilnätet. Din täckning under din safariresa kan variera väldigt beroende på var du befinner dig samt vilken mobiloperatör du har. Ett tips för dig som önskar använda mobildata är det oftast mest lönsamt att skaffa ett e-sim, google e-sim samt land så brukar det finnas flera olika leverantörer beroende på behov. 


Elektronik

Ute i vildmarken är det många lodger och tältcamper som inte är anslutna till det vanliga elnätet, i stället använder man sig av generatorer och solceller. Generatorerna används ofta bara några få timmar under dygnet, vilket innebär att det kan finnas begränsat utrymme för att ladda batterier till kamera och dator. I de fall ni har särskilda önskemål för er utrustning ber vi er att meddela oss i samband med er reseförfrågan, vi kan då anpassa ert safariprogram efter era önskemål. Många små tältcamper får sin el via solceller, och även om det inte finns 220–240 V i tältet brukar det finnas möjlighet att ladda elektronisk utrustning i receptionen. När ni bor i anslutning till städerna har era hotell och lodger ström dygnet runt, däremot så är det ganska vanligt med strömavbrott.


Klädsel under safarin

När man är på safari är det bra att ha på sig sköna och behagliga kläder. På våra safarilodger gäller ingen särskild klädkod. Ute på safari är det viktigt att tänka på att inte klä sig i skrikiga färger utan välja kläder som smälter in. Det är ofta lite kyligt tidigt på morgonen, då kan det vara bra med långärmat och långbyxor, medan dagarna brukar vara varma, då är det viktigt att tänka på att skydda sig mot solen. Det är också viktigt att tänka på att ni befinner er i ett land med en annan kultur, därför bör man läsa på som resenär inför resan och vår rekommendation är att följa de riktlinjer som finns på plats


Införsel till Sverige

Du är själv ansvarig för det som du för med dig in i Sverige. Läs mer på www.tullverket.se 

Dricks

Dricks är en del av kulturen i Kenya och Tanzania, dricks är frivilligt men också förväntat och ett sätt att tacka för en god service och ett bra utfört arbete. Vi rekommenderar att ni ger er guide dricks sista dagen när han lämnar er på flygplatsen. På de flesta hotell/Lodger/Camper finns en gemensam ”tips box", här kan ni lämna dricks vid avresa.
- Safariguide, 10-15 USD per person och dag
- Boenden, 3-5 USD per natt

Säkerhet

Befinner du dig i städer i Kenya såsom Nairobi eller Mombasa är vår rekommendation att iaktta en generell försiktighet och vaksamhet, och undvika att gå runt på gatorna under dygnets mörka timmar. Behöver ni taxi kan ni boka det med hjälp av oss eller via hotellet. Undvik att ta en taxi ute på gatan.

När ni är på safari och bor ute i parkerna är det viktigt att ni säger till en vakt om ni vill lämna lodgen/tältet ni bor i. Vilda djur kan vara i närheten. 

Läs mer om säkerheten i Kenya och Tanzania på Sweden Abroad, notera att alla UDs reseråd är anpassade för den som reser utan arrangör. När ni reser med oss så ser vi till att planera resan på tryggaste möjliga sätt och vi arrangerar inga resor till områden som UD avråder ifrån eller som vi själva inte anser vara trygga.


Språk

Kenya och Tanzanias nationalspråk är engelska och swahili. 

 

Tidsskillnad 

Kenya och Tanzania är en timme före Sverige när vi har sommartid, och två timmar före när vi har vintertid.


Valuta

Valutan i Kenya heter Kenyansk shilling (KSH) och valutan i Tanzania heter Tanzania shilling (TZS). ofta är det mer fördelaktigt att betala med lokal valuta än att betala med USD. Kenyansk/Tanzania Shilling tar ni enkelt ut via uttagsautomat på flygplatsen, i Nairobi eller i andra städer. Det går också bra att betala med USD under hela resan. Se till att ta med mindre valörer (1-5 dollars sedlar) då de är mest användbara. Vanligtvis går det att betala med kort på de flesta Hotellen/Lodger & Camper men detta kan variera beroende på täckning, därför är det viktigt att ha tillgång med tillräckligt av kontanter.

 

Elektronik & Adapter 

Ute i vildmarken är det många lodger och tältcamper som inte är anslutna till det vanliga elnätet, i stället använder man sig av generatorer. Generatorerna används ofta bara några få timmar under dygnet, det innebär att det kan finnas begränsat utrymme för att ladda batterier till kamera och dator. I de fall ni har särskilda önskemål för er utrustning ber vi er att meddela oss i samband med er reseförfrågan, vi kan då anpassa ert safariprogram efter era önskemål. Många små tältcamper får sin el via solceller, även om det inte finns 220–240 V i tältet brukar det finnas möjlighet att ladda elektronisk utrustning i receptionen. När ni bor i anslutning till städer har era hotell och lodger ström dygnet runt, däremot så är det ganska vanligt med strömavbrott.  

Adapter behövs till Kenya och Tanzania och de använder sig av en typ G plug. Samma som i Storbritannien.


Pass & Visum

Passet ska vara giltigt 6 månader efter resans sista dag. Det ska finnas 2 tomma sidor i ditt pass för eventuell stämpling vid in- och utresa. Kontrollera ditt pass innan utresa så att det inte finns några skador. Kenya har elektroniskt visum. På webbsidan https://evisa.go.ke kan ni ansöka om visumet som förskottsbetalas med kreditkort. Viseringsavgiften är USD 50 plus en serviceavgift på USD 1. Efter registreringen på hemsidan tar det omkring 7 dagar innan visumet utfärdas. Det elektroniska visumet ska skrivas ut och tas med tillsammans med passet och visas upp vid ankomsten till Kenya. 

Visum köps vid ankomst på flygplats för 50 USD. Visum kan även köpas via Tanzanias e-visa service. Den officiella sidan hittar ni här. 


Klimat

Kenya och Tanzania  har ett mycket tropiskt och härligt klimat, längs kusten är det väldigt hög luftfuktighet och vid höglandet är det ofta svala kvällar. April och maj blir ofta kallat för ”den stora regnperioden”, under dessa månader kan det regna i flera dagar i sträck. November brukar kallas för ”den lilla regnperioden”, då handlar det oftast om kortare skurar på eftermiddagar och kvällar. Under dessa månader är det i regel få turister, parkerna är gröna och frodiga och det är möjligt att få bra priser från hotell och lodger.


Avgift för Marin Park Mafia Island

Eftersom större delen av Mafia Island är en del av ett bevarandeområde och ligger i Mafia Island Marine Park måste alla besökare och gäster betala en avgift per person per dag vid ingången. 


Svenska ambassaden i Kenya


Postadress:

Embassy of Sweden
PO Box 30600
00100 Nairobi
Kenya

Besöksadress:
United Nations Crescent, Gigiri
Nairobi

Ambassadens kontaktuppgiffter:
Tel
+254 (0)709 96 4000
ambassaden.nairobi@gov.se

Akuta konsulära ärenden:
Vid akuta konsulära ärenden utanför kontorstid kontaktar du ambassaden per telefon 
+254 (0)709 96 4000 och slå 0 eller ring +46 (0)8 405 5005 för att kopplas till jourhavande tjänsteman


Svenska ambassaden i Tanzania

Den Svenska ambassaden i Tanzania ligger i landets kommersiella huvudstad, Dar es Salaam.

Besöktsadress
:
Mirambo Street/Garden Avenue, Dar es Salaam

Postadress:
Embassy of Sweden
P.O. Box 9274
Dar es Salaam
Tanzania

Ambassadens kontaktuppgifter:
Tel: +255 22 219 6500
+255 22 219 6555 (Migrationsärenden)
Fax: +255 22 219 6503
E-post: ambassaden.dar-es-salaam@gov.se

Akuta konsulära ärenden:
Vid akuta konsulära ärenden utanför kontorstid kontaktar du ambassaden per telefon 022-2196500 och trycker "0" för att kopplas till jourhavande tjänsteman.

 • Engelsktalende guide/chaufför ​
 • Privat safarifordon - bara för dig
 • Safari i Masai Mara
 • Safari i Lake Naivasha
 • Boende enligt programmet
 • Måltider engligt programmet
 • Dricksvatten i safaribilen
 • Alla parkavgifter
 • Flygbiljetter Nairobi - Dar es Salaam - Mafia - Dar es Salaam (20 kg)
 • 3 nätter på Chole Mjini
 • 4 nätter på Butiama Beach
 • Alla transfers

PRISET INKLUDERAR INTE:

 • Flygbiljetter tur/retur Sverige
 • Visum vid inresa till Kenya 50 USD, per person
 • Visum vid inresa till Tanzania 50 USD, per person
 • Dricks till safariguide/chaufför, 10-15 USD per person/dag

Det lilla extra 

Är du en person som gillar att unna dig det lite extra? Här nedan listar vi både några uppgraderingsförslag på olika boenden samt aktiviteter som kan ge en minnesvärd resa och några extra minnesvärda upplevelser. Självklart är detta bara ett kort urval, vi ger gärna förslag på fler.

Uppgradera ert boende

Det har tagit oss många år att hitta våra destinationers bästa boenden. Koppla av vid poolen på en drömmig resort eller få ditt livs tältupplevelse mitt i vildmarken. På våra resor vaknar du på din bästa sida, oavsett. För dig som önskar det lilla extra finner du här några av de boenden som du kan uppgradera till. Meddela oss gärna i bokningsförfrågan om du är intresserad av en uppgradering.

Entim Mara Camp
Läs mer >
Eagle View
Läs mer >
Zuri Zanzibar
Läs mer >

Lägg till aktiviteter

Att resa till Afrika är en magisk upplevelse som skapar minnen för livet. För dig som önskar finns möjlighet att förgylla dagarna med något extra minnesvärt. Nedan har vi listat de mest populära aktiviteterna under din resa. Tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer.

Sunset Cruise i traditionell dhow

Med vinden i seglet och en kall drink i handen seglar ni på Indiska oceanen medan solen sänker sig över horisonten.

Bush Walk med Massaj

Under vandringen får du uppleva och se detaljer som du inte kan se från bilen: insekter, följa spår, lukta på vilda växter eller lära dig hur termithögar skapas.

Bush Breakfast

Få upplevelser slår en frukost ute i vildmarken. Er frukost dukas upp på en avskild plats, där en privat kock tillagar er frukost. Njut av god frukost och spektakulära vyer.

Drömmer du om något särskilt? Vi har all den kunskap och erfarenhet som krävs för att skapa en helt exklusiv, skräddarsydd resa, exakt som du vill ha den. Kika på tillvalen till denna resa eller boka ett möte med en av våra safariexperter >

Redo att börja planera din egen safariupplevelse?

Tack för din förfrågan!

Våra safariexperter återkommer snart med reseförslag som tar dig närmare ditt stora äventyr.

Fyll i dina uppgifter och beskriv gärna de önskemål som du har för er resa, så tar vi fram ett skräddarsytt programförslag för er.

Drömmer du om något särskilt? Vi har all den kunskap och erfarenhet som krävs för att skapa en helt exklusiv och skräddarsydd resa, exakt som du vill ha den. Hör av dig till mig direkt eller boka ett möte med en av våra safariexperter >

Josef Khaled, VD Safariresor
Josef Khaled,
VD Safariresor

Prenumerera på inspiration och resenyheter

Dröm dig bort med vårt populära nyhetsbrev, fullmatat med inspiration och restips inför ditt nästa stora äventyr.

Tack!

Du prenumererar nu på vårt nyhetsbrev.