Starta din resa Mina sidor

Äventyr i Rwandas regnskog kombinerat med paradisön Zanzibar

Resan börjar med äventyr i form av klassisk safari innan ni går på schimpansspårning och Gorilla Trekking i Rwandas mystiska regnskog. Resan avslutas med avslpannande dagar på den tropiska ön Zanzibar. 

Upplevelser

Gorilla Trekking, Schimpansspårning, Kanotpaddling, Safari, Sol & Bad

Platser

Kigali, Volcanoes National Park, Nyungwe Forest National Park, Lake Kivu, Akagera National Park, Zanzibar

När är bästa tiden att åka?

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Allmänt

Rwanda i Östafrika är känt för sin lockande turistattraktion – de utrotningshotade bergsgorillorna i Volcanoes National Park. Här finns en mångfaldig natur med regnskog och vulkanlandskap. Zanzibar, en vacker ö utanför Tanzanias kust, erbjuder vita stränder, kryddodlingar och en rik kultur. Den är en populär destination för avkoppling och vattensport.

Temperatur

Rwanda har stabila temperaturer året runt. Södra delen är svalare på högre höjder, medan norra delen är torrare och varmare. Zanzibar har ett behagligt klimat med medeltemperaturer på 25-31 grader året om, perfekt för avkoppling på öns vackra stränder.

Nederbörd

I Rwanda varierar nederbörden beroende på region, med regn vanligtvis från april till maj och lättare nederbörd under hösten i oktober-november. Zanzibar har ett tropiskt klimat med två regnsäsonger per år. Regn är vanligast i april, maj och november, men det kan regna året runt, vilket håller ön grön och frodig.

Idag flyger ni från önskad flygplats. Låt äventyret börja!

Välkomna till Rwandas huvudstad. När ni landar på Kigali International Airport välkomnas ni av er lokala representant. Ni körs sedan till ert boende och väl framme på hotellet går ni tillsammans med er lokala guide igenom ert kommande äventyr. 

Efter frukost börjar dagens äventyr i huvudstaden. I Kigali besöker ni Kigali Memorial Center som är upprättat för att hedra offren i folkmordet i Rwanda. Ni får lära er mer om landets historia och hur landet återhämtat sig efter folkmordet. Ni besöker även Kigali Art Gallery där några av landets mest kända konstnärer ställer ut. Lunch äter ni på någon av stadens mest kända restauranger och resten av dagen kan ni fortsätta upptäcka staden eller njuta av en lugn eftermiddag vid poolkanten. 

Måltider

Frukost

Njut av en lugn morgon på hotellet innan ni påbörjar er resa till Akagera National Park. Efter några timmars resa ankommer ni till parken, resan fortsätter mot er lodge för lunch. På eftermiddagen väntar safari i Akagera. Tillsammans med er guide söker ni efter de vilda djuren. I parken finns möjlighet att få se alla djuren i The big five. Ni återvänder till er lodge strax före solnedgången. Njut av en härlig kväll under den afrikanska stjärnhimlen. 

Måltider

Frukost, Lunch & Middag

Det är en härlig upplevelse att vakna upp i vildmarken. Efter frukost väntar spännande safari i parken. Akageras vackra landskap och rika djurliv lämnar ingen oberörd. Ni äter lunch ute i vildmarken innan det är dags för er att uppleva båtsafari. Det är alltid en speciell upplevelse att glida fram i en båt, det skapar en annan dimension av safari. Förutom det rika fågellivet som ni kommer få uppleva kan ni även se djur komma ner till sjön för att dricka eller se både flodhästar och krokodiler ligga och vila vid strandkanten. Efter spännande upplevelser återvänder ni till er lodge för middag.

Måltider

Frukost, Lunch & Middag

Efter frukost åker ni på er sista safari i parken innan ni påbörjar er resa mot Volcanoes National Park & Musanze. Resan går genom Rwandas vackra landsbyggd. Väl framme serveras ni en trevlig middag på lodgen. 

Måltider

Frukost, Lunch & Middag

Efter frukost börjar dagens äventyr. Tillsammans med er guide kommer ni att söka efter gorillor i Volcanoes National Park. I parken lever sju gorillafamiljer som får besökas av turister. Ni börjar dagen med genomgång och registrering vid RDB Tourism and Conservation Offices. Den här dagen är utan tvekan en av höjdpunkterna på er resa och ni kommer med stor sannolikhet att få se gorillor. Parkvakterna och guiderna vet exakt var gorillorna befinner sig. Beroende på i vilket område gorillorna håller till kan dagens etapp ta mellan 30 min - 4 timmar. Efter fantastiska möten med gorillorna i Volcanoes National Park återvänder ni till ert boende. 

Måltider

Frukost, Lunch & Middag

Ni äter en tidig frukost innan resan fortsätter mot Nyungwe Forest National Park. Rwandas vackra landskap lämnar ingen oberörd. Ni körs till ert boende som ligger i anslutning till Nyungwe Forest National Park. Ni checkar in på lodgen och njuter av en lugn förmiddag i vildmarken. På eftermiddagen väntar en guidad vandring i Nyungwe Forest National Park. Ni återvänder till ert boende på kvällen. 

Måltider

Frukost, Lunch & Middag

Tidigt på morgonen börjar dagens äventyr. Klockan 05.00 körs ni till parkens huvudkontor för registrering, nu väntar spännande schimpansspårning. Klockan 06.00 börjar ni er vandring genom regnskogen. Ni guidas av en av parkens rangers och väl framme vid schimpansflocken får ni studera deras morgonrutiner och lekfullhet. Ni får stanna kvar i deras närvaro i en timme innan ni återvänder till ert boende. Under vandringen har ni också möjlighet att ta del av parkens rika fågelliv. Väl tillbaka på lodgen äter ni frukost och njuter sedan av en lugn eftermiddag på boendet. 

Måltider

Frukost, Lunch & Middag

Efter frukost fortsätter ni er resa genom Rwanda. Resan går genom åkerlandskap och småbyar, innan vi når fram till Kivusjön. Väl framme på ert nya boende serveras lunch. Eftermiddagens aktivitet är kanotpaddling på Kivusjön. Ni glider fram i era kanoter och får ta del av den afrikanska landsbygden på ett unikt sätt. Det grönskande landskapet runt Lake Kivu är vackert. Längs med strandkanten ser vi getter och kor som betar och barn som leker i vattenbrynet. Lokalbefolkningen i området livnär sig på fiske och mindre jordbruk. Ni återvänder till er lodge för middag.

Måltider

Frukost, Lunch & Middag

Ni äter frukost och påbörjar er resa till Kigali. Väl framme i Kigali äter ni lunch på en av stadens restauranger innan ni körs till Kigali International Airport för att därifrån flyga vidare mot Zanzibar. Väl framme på Zanzibar möts ni upp och körs till ert boende. Efter spännande dagar i Rwanda väntar härliga dagar på någon av Zanzibars paradisstränder.

Måltider

Frukost & Lunch

Njut av härliga dagar på Zanzibar. De närmaste dagarna spenderas i paradiset. Zanzibar är en ögrupp och en semi-autonom del av Tanzania. Zanzibar består av huvudöarna Unguja, som i dagligt tal kallas Zanzibar, Pemba och många mindre öar som ligger runt dessa. Kryddön Zanzibar, även känd som "Swahilikulturens vagga", erbjuder spännande historier, underbara människor och fina strandupplevelser.

Vill du ha slappa och lata dagar vid poolen och stranden eller fortsätta utforska och uppleva äventyr? På Zanzibar finns något för alla. Det finns en rad olika aktiviteter som vi rekommenderar, dessutom är det inte fel att kombinera vistelsen med en natt eller två i spännande Stone Town. Vi föreslår gärna ett innehållsrikt program till er. Men glöm inte att koppla av och njuta av platsen ni är på - paradiset. 

Måltider

Frukost

Njut av er sista dag på Zanzibar, ert äventyr går mot sitt slut och ni körs till flygplatsen i god tid innan ert flyg avgår.

Måltider

Frukost

Under dagen landar ni på önskad flygplats, stort tack för att ni anförtrodde oss att planera och genomföra er resa. Välkomna åter.

Resevillkor

Safariresor.se resevillkor ligger till grund för den förbindelse som ni gör i samband med att ni bokar en resa hos Safariresor.se. Därför ber vi er att noga läsa igenom Safariresor.se/resevillkor. Våra resor omfattas av paketreselagen.


Kammarkollegiet

Enligt svensk lag är Safariresor.se som researrangör skyldiga att ställa resegaranti hos kammarkollegiet. Resegarantin säkerställer att du som kund hos Safariresor.se får pengarna tillbaka vid konkurs. Mer information hittar du på www.kammarkollegiet.se


Flygbiljetter

I de resorna som inte är på specifika datum (julresor, gruppresor och så vidare) är inte de internationella flygbiljetterna inkluderade i priset, ifall det inte tydligt framgår. Detta innebär att det är möjligt för er att boka flygresan själva om ni vill. När vi bokar flygbiljetter får ni först en reservation för er flygresa, där ni kan se er resrutt. Ni är ansvariga att kontrollera så att alla namn finns med och att namnen är stavade enligt era pass. Vi använder oss av elektroniska flygbiljetter som ni själva skriver ut. På flygplatsen skriver ni ut era boarding pass.


Vaccinationer

Det är viktigt att ni kollar upp vilka vaccinationer som krävs/rekommenderas inför er resa. Kontakta din vårdcentral eller läkare för mer information om vilka vaccin som du behöver under resan. På Folkhälsomyndighetens hemsida kan du läsa mer om vaccinering. Tänk på att vara ute i god tid med din vaccinering och kom ihåg att ta med ditt vaccinationskort under resan. När du har kommit hem från Afrika ska du komma ihåg att du har varit i tropikerna. Om du börjar må dåligt efter resan så tveka inte att uppsöka läkare. Informera läkaren om resan till Afrika.


Reseförsäkring

Som resenär ansvarar du själv för att säkerställa att du har en fullgod reseförsäkring för din resa. Detta är viktigt i de fall du drabbas av försening, skada, sjukdom mm. Vi ber dig därför att kontakta ditt försäkringsbolag och rådfråga dem. Det är vanligt att det ingår en reseförsäkring i en vanlig hemförsäkring, vi rekommenderar dig att du undersöker detta hos ditt försäkringsbolag. Vi rekommenderar Gouda Reseförsäkringar för reseförsäkring och avbeställningsskydd. Mer information hittar du på www.gouda-rf.se.

 

Medicin och sjukvård

Delar av er resa befinner ni er långt ute i bushen, det innebär att det kan vara svårt att lösa specialbehov snabbt och smidigt om det skulle behövas, så som kost och läkemedel. Därför är det av stor vikt att ni meddelar oss om era särskilda behov vid bokning av ert safariprogram så att vi kan anpassa programmet efter er eller komma med särskilda direktiv. Alla resenärer ansvarar själva för att ta med sig den medicin som man själv behöver. Det är bra att ta med sig ett eget litet medicin-kit i förebyggande syfte; huvudvärkstabletter, vätskeersättning, handsprit, plåster, medicin för magåkommor mm. I många av de lokalsamhällen som ni kommer att passera under resan finns små apotek, däremot kan inte garanteras att de mediciner ni söker finns att tillhandahålla. Dessutom kan det vara så att mediciner inte är rätt paketerade. Lokala sjukhus och lokal sjukvård håller en relativtlåg standard, i de stora städerna finns möjlighet till bra sjukhus. Alla våra övernattningsställen i områden där det krävs har myggnät över sängarna.

 

Bagage och vikt

Vår packlista kan förhoppningsvis vara till hjälp när ni packar inför er resa. Tänk på att kontrollera hur mycket bagage ni får ta med er på flygresan. Vikten varierar beroende på vilket bolag ni flyger med. Om ni flyger inrikes under er resa ber vi er att vara extra observanta, ofta gäller särskilda direktiv för inrikesflygen. Tex: 15 kg per person inklusive handbagage. Vid frågor eller oklarheter vad gäller bagage ber vi er att kontakta oss.

 

Mobil

Mobilen har bidragit till ökat BNP i flera afrikanska länder, det innebär också att man satsar på att på att bygga ut mobilnätet. Din täckning under din safariresa kan variera väldigt beroende på var du befinner dig samt vilken mobiloperatör du har. Ett tips för dig som önskar använda mobildata är det oftast mest lönsamt att skaffa ett e-sim, google e-sim samt land så brukar det finnas flera olika leverantörer beroende på behov.  

 

Elektronik

Ute i vildmarken är det många lodger och tältcamper som inte är anslutna till det vanliga elnätet, i stället använder man sig av generatorer och solceller. Generatorerna används ofta bara några få timmar under dygnet, vilket innebär att det kan finnas begränsat utrymme för att ladda batterier till kamera och dator. I de fall ni har särskilda önskemål för er utrustning ber vi er att meddela oss i samband med er reseförfrågan, vi kan då anpassa ert safariprogram efter era önskemål. Många små tältcamper får sin el via solceller, och även om det inte finns 220–240 V i tältet brukar det finnas möjlighet att ladda elektronisk utrustning i receptionen. När ni bor i anslutning till städerna har era hotell och lodger ström dygnet runt, däremot så är det ganska vanligt med strömavbrott.


Klädsel under safarin

När man är på safari är det bra att ha på sig sköna och behagliga kläder. På våra safarilodger gäller ingen särskild klädkod. Ute på safari är det viktigt att tänka på att inte klä sig i skrikiga färger utan välja kläder som smälter in. Det är ofta lite kyligt tidigt på morgonen, då kan det vara bra med långärmat och långbyxor, medan dagarna brukar vara varma, då är det viktigt att tänka på att skydda sig mot solen. Det är också viktigt att tänka på att ni befinner er i ett land med en annan kultur, därför bör man läsa på som resenär inför resan och vår rekommendation är att följa de riktlinjer som finns på plats.

 

Införsel till Sverige

Du är själv ansvarig för det som du för med dig in i Sverige. Läs mer på www.tullverket.se

Dricks

Dricks är en del av kulturen i Rwanda och på Zanzibar. Dricks är frivilligt men också förväntat och ett sätt att tacka för en god service och ett bra utfört arbete. Vi rekommenderar att ni ger er guide dricks sista dagen när han lämnar er på flygplatsen. På de flesta hotell/lodger/camper finns en gemensam ”tip box” där ni kan lämna dricks vid avresa.

- Gorilla/Schimpansguide, 15 usd/person
- Safariguide, 5-10 USD per person och dag
- Boenden, 3-5 USD per natt

Säkerhet

Befinner du dig i städer i på resan såsom Kigali i Rwanda eller Stone Town på Zanzibar är vår rekommendation att iaktta en generell försiktighet och vaksamhet, och undvika att gå runt på gatorna under dygnets mörka timmar. Behöver ni taxi kan ni boka det med hjälp av oss eller via hotellet. Undvik att ta en taxi ute på gatan.

När ni är på safari och bor ute i parkerna är det viktigt att ni säger till en vakt om ni vill lämna lodgen/tältet ni bor i. Vilda djur kan vara i närheten. 

Rwanda anses vara ett av Afrikas säkraste länder. Det är dock ett fattigt land och viss kriminalitet förekommer i Kigali och resten av landet. Småstölder, inbrott och ficktjuveri förekommer och har ökat de senaste åren.  Väskryckningar från motorcykeltaxis förekommer. Detta och ficktjuveri är mest förekommande i områden där det rör sig mycket utlänningar. 

Läs mer om säkerheten i Tanzania och Rwanda på Sweden Abroad, notera att alla UDs reseråd är anpassade för den som reser utan arrangör. När ni reser med oss så ser vi till att planera resan på tryggaste möjliga sätt och vi arrangerar inga resor till områden som UD avråder ifrån eller som vi själva inte anser vara trygga. 

 

Språk

Rwandas nationalspråk är engelska, swahili och franska och kinjarwanda. 

På Zanzibar är nationalspråken är engelska och swahili.

 

Tidsskillnad 

Zanzibar är en timme före Sverige när vi har sommartid, och två timmar före när vi har vintertid.

Rwanda har samma tid som Sverige under sommartiden och är en timme före under vintertid.

 

Valuta

Valutan i Rwanda heter Rwandisk Franc (RWF). Ofta är det mer fördelaktigt att betala med lokal valuta än att betala med USD. Rwandisk Franc tar ni enkelt ut via uttagsautomat på Kigalis flygplats eller i Kigali. Det går också bra att betala med USD i hela Rwanda. Se till att ta med mindre valörer (1-5 dollar sedlar) då de är mest användbara. Vanligtvis går det att betala med kort på de flesta hotell/lodger/camper, men detta kan variera beroende på täckning, och därför är det viktigt att ha tillgång till kontanter.

Valutan i Tanzania heter Tanzania shilling (TZS). Ofta är det mer fördelaktigt att betala med lokal valuta än att betala med USD. Tanzanian shilling tar ni enkelt ut via uttagsautomat på Kilimanjaro flygplats, i Arusha, Stone Town på Zanzibar eller någon annan mindre stad. Det går också bra att betala med USD i hela Tanzania. Se till att ta med mindre valörer (1-5 dollar sedlar) då de är mest användbara. Vanligtvis går det att betala med kort på de flesta hotell/lodger/camper, men detta kan variera beroende på täckning, och därför är det viktigt att ha tillgång till kontanter.

 

Elektronik & Adapter 

Ute i vildmarken är det många lodger och tältcamper som inte är anslutna till det vanliga elnätet, i stället använder man sig av generatorer. Generatorerna används ofta bara några få timmar under dygnet, vilket innebär att det kan finnas begränsat utrymme för att ladda batterier till kamera och dator. I de fall ni har särskilda önskemål för er utrustning ber vi er att meddela oss i samband med er reseförfrågan, vi kan då anpassa ert safariprogram efter era önskemål. Många små tältcamper får sin el via solceller, och även om det inte finns 220–240 V i tältet brukar det finnas möjlighet att ladda elektronisk utrustning i receptionen. När ni bor i anslutning till städer har era hotell och lodger ström dygnet runt, däremot så är det ganska vanligt med strömavbrott.

Adapter behövs till  Zanzibar och de använder sig av en typ G plug. Samma som i Storbritannien. 

Ojordade uttag i Rwanda är av typ C och funkar med vanliga svenska ojordade kontakter (sk. Europlugg). Om du tar med dig jordade förbrukare (ex. många datorladdare) så behöver du en adapter för att ansluta dessa till Rwandas eluttag.

 

Pass & Visum

Passet ska vara giltigt i 6 månader efter resans sista dag. Det ska finnas 2 tomma sidor i ditt pass för eventuell stämpling vid in- och utresa. Kontrollera ditt pass innan utresa så att det inte finns några skador. 

För resa till Zanzibar kan visum köpras vid ankomst på flygplats för 50 USD. Visum kan även köpas via Tanzanias e-visa service. Den officiella sidan hittar ni här. 

Visumansökningar till Rwanda kan göras elektronisk här. Från och med 1 januari 2018 kan samtliga länder även ansöka om visering på plats (visa on arrival). Ansökan görs vid ankomsten till Rwanda och viseringen är giltig i 30 dagar.

 

Klimat

Rwanda har ett mycket tropiskt och härligt klimat, Vid höglandet är det ofta svala kvällar. April och maj blir ofta kallat för ”den stora regnperioden”, under dessa månader kan det regna flera dagar i sträck. November brukar kallas för ”den lilla regnperioden”, då handlar det oftast om kortare skurar på eftermiddagar och kvällar. Under dessa månader är det i regel få turister, parkerna är gröna och frodiga och det är möjligt att få bra priser på hotell och lodger. De torraste månaderna i Rwanda är juni – augusti,  december - februari. Trots detta kan kvällarna ofta vara lite kyliga, därför rekommenderar vi er att ta med varma och bekväma kläder. December till februari är de varmaste månaderna i Uganda. 

Regnperioderna är desamma på Zanzibar men klimatet är mer tropiskt och temperaturerna ligger oftast upp mot 30 grader.

 

Gorilla Trekking i Rwanda

Under gorillasafari finns det regler som är viktiga att följa då vi besöker djuren i deras naturliga miljö. Om du är förkyld ska du inte delta på gorillasafarin. Det är inte tillåtet att gå närmare gorillorna än 5 meter. Om gorillorna skulle komma nära, undvik då ögonkontakt med djuren då detta kan uppfattas hotfullt. Det är inte tillåtet att använda kamera med blixt eftersom detta kan irritera djuren. Du får tillbringa 1 timme tillsammans med gorillaflocken. Det är inte heller tillåtet att ge djuren mat eller att lämna matrester.


Infrastrukturskatt på Zanzibar

På Zanzibar har myndigheterna infört en infrastrukturskatt på hotellövernattningar. Alla hotell måste ta ut extra skatt som betalas direkt till hotellet vid incheckning. Pris per person och natt är mellan 3-5 USD beroende på hotellets standard.


Svenska Ambassaden

Den Svenska ambassaden i Tanzania ligger i landets kommersiella huvudstad, Dar es Salaam.

Adress
: Mirambo Street/Garden Avenue, Dar es Salaam

Postadress:
Embassy of Sweden
P.O. Box 9274
Dar es Salaam
Tanzania

Ambassadens kontaktuppgifter:
Tel: +255 22 219 6500
+255 22 219 6555 (Migrationsärenden)
Fax: +255 22 219 6503
E-post: ambassaden.dar-es-salaam@gov.se

Akuta konsulära ärenden:
Vid akuta konsulära ärenden utanför kontorstid kontaktar du ambassaden per telefon 022-2196500 och trycker "0" för att kopplas till jourhavande tjänsteman. 

 

Svenska ambassaden i Rwanda


Postadress:
Embassy of Sweden
P.O. Box 6387
Kigali
Rwanda

Adress:
Aurore House
Umuganda Boulevard
Kacyiru
Kigali 

Tel: +250 252 59 74 00

E-post: ambassaden.kigali@gov.se • Rwanda
 • Privat guide - engelsktalande
 • Privat safarifordon
 • All transport i Rwanda
 • Alla parkavgifter
 • Boende enligt programmet
 • Måltider enligt programmet
 • Besök på Kigali Genocide Memorial
 • ​Safari i Akagera National Park
 • Gorilla Trekking i Volcanoes National Park
 • Schimpansspårning
 • Kanottur i Kivusjön
 • Zanzibar
 • Flygbiljett Kigali – Zanzibar
 • All transfer 
 • Boende enligt programmet
 • Frukost

PRISET INKLUDERAR INTE:

 • Flygbiljetter tur/retur Sverige
 • Visum vid inresa till Rwanda, 50 USD per person
 • Visum vid inresa till Tanzania, 50 USD per person
 • Dricks till safariguide/chaufför, 10-15 USD per person/dag
 • Infrastrukturskatt på Zanzibar, 3-5 USD per natt 

Det lilla extra 

Är du en person som gillar att unna dig det lite extra? Här nedan listar vi både några uppgraderingsförslag på olika boenden samt aktiviteter som kan ge en minnesvärd resa och några extra minnesvärda upplevelser. Självklart är detta bara ett kort urval, vi ger gärna förslag på fler.

 

Uppgradera ert boende

Det har tagit oss många år att hitta våra destinationers bästa boenden. Koppla av vid poolen på en drömmig resort eller få ditt livs tältupplevelse mitt i vildmarken. På våra resor vaknar du på din bästa sida, oavsett. För dig som önskar det lilla extra finner du här några av de boenden som du kan uppgradera till. Meddela oss gärna i bokningsförfrågan om du är intresserad av en uppgradering.

Breezes Beach Club & Spa
Läs mer >
Zuri Zanzibar
Läs mer >
The Z Hotel
Läs mer >

Lägg till aktiviteter

Att resa till Afrika är en magisk upplevelse som skapar minnen för livet. För dig som önskar finns möjlighet att förgylla dagarna med något extra minnesvärt. Nedan har vi listat de mest populära aktiviteterna under din resa. Tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer.

Privat gorillatrekking

Söker du en privat upplevelse för dig och din familj. Då kan vi rekommendera att boka en privat gorilla trekking. Max storlek på er grupp är fortsatt 8 personer och minst 2 personer. Det är en svårslagen upplevelse att tillsammans med familjen få följa i gorillornas fotspår.

Snorkling på Zanzibar

Zanzibar bjuder på flera områden som är kända för sina vackra korallrev och rika på marint liv. Snorklingen går bra att boka på förhand eller på plats.

Lokala marknader

Upptäck de färgstarka och livliga lokala marknaderna i staden. Det är verkligen en häftig upplevelse, här får du också möjlighet att handla traditionella hantverk och produkter.

Drömmer du om något särskilt? Vi har all den kunskap och erfarenhet som krävs för att skapa en helt exklusiv och skräddarsydd resa, exakt som du vill ha den. Kika på tillvalen till denna resa eller boka ett möte med en av våra safariexperter >

Redo att börja planera din egen safariupplevelse?

Tack för din förfrågan!

Våra safariexperter återkommer snart med reseförslag som tar dig närmare ditt stora äventyr.

Fyll i dina uppgifter och beskriv gärna de önskemål som du har för er resa, så tar vi fram ett skräddarsytt programförslag för er.

Drömmer du om något särskilt? Vi har all den kunskap och erfarenhet som krävs för att skapa en helt exklusiv och skräddarsydd resa, exakt som du vill ha den. Hör av dig till mig direkt eller boka ett möte med en av våra safariexperter >

Josef Khaled, VD Safariresor
Josef Khaled,
VD Safariresor

Prenumerera på inspiration och resenyheter

Dröm dig bort med vårt populära nyhetsbrev, fullmatat med inspiration och restips inför ditt nästa stora äventyr.

Tack!

Du prenumererar nu på vårt nyhetsbrev.