Starta din resa Mina sidor

Bergsgorillor, Masai Mara & Zanzibar

Möt Ugandas bergsgorillor i Bwindi Impenetrable National Park och därefter fortsätter resan vidare mot Kenya och Masai Mara. Ute på savannen väntar spännande äventyr. Tillsammans med er guide söker ni efter de vilda djuren som rör sig över Masai Maras vidsträckta slätter. Ni avslutar er resa med härliga dagar på paradisön Zanzibar. 

Upplevelser

Gorilla Trekking, Safari Masai Mara, Zanzibar

Platser

Entebbe, Bwindi, Nairobi, Masai Mara, Zanzibar

När är bästa tiden att åka?

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Allmänt

Uganda är en populär turistdestination som lockar besökare från hela världen som vill se de utrotningshotade bergsgorillorna i Bwindi Impenetrable National Park och uppleva fantastiska miljöer, inklusive regnskog och vulkanlandskap. Kenya är känt för sin mångfaldiga natur, vilda djur och kultur. Landet erbjuder allt från savann och nationalparker till vackra stränder vid Indiska Oceanen. Nairobi är huvudstaden och landets största stad. Kenyas rika kulturarv och vilda djurliv gör det till en populär turistdestination. Zanzibar är känt för sina kritvita sandstränder och kryddiga marknader.

Temperatur

Uganda, med sitt läge vid ekvatorn, har relativt stabila temperaturer året runt. Södra delen är svalare på grund av högre höjd, medan norra delen är torr och varmare. Kenya har varierande klimat, från tropiskt vid kusten till svalare temperaturer i höglandet. Medeltemperaturen varierar från 20°C i Nairobi till 30°C i Mombasa. Zanzibar erbjuder varmt klimat året om med temperaturer som ofta överstiger 30°C.

Nederbörd

Nederbördsnivåerna i både Uganda och Kenya varierar beroende på region. I Uganda är regnsäsongen vanligtvis i april till maj, och det är generellt mindre nederbörd under hösten i oktober-november. I Kenya varierar också nederbörden efter region. Kustområdena får mest regn, medan de torra norra delarna har låg nederbörd. Regnsäsongen är vanligtvis från mars till maj och oktober till december. Zanzibar har en regnig period från mars till maj och en torr period från juni till oktober.

Idag flyger ni från önskad flygplats. Låt äventyret börja!

Välkomna till Uganda. Väl framme på Entebbe International Airport välkomnas ni av vår lokala representant och körs till ert hotell. Njut av en lugn kväll på ert boende.

Måltider

Middag

Efter frukost börjar dagens äventyr. Ni körs till flygplatsen i Entebbe för att därifrån flyga till Kihihi. När ni landar på Kihihi Airstrip möts ni upp av lodgens personal. Resan till lodgen går genom Ugandas landsbygd, böljande landskap och vidsträckta åkermarker. Njut av en lugn kväll på lodgen som ligger i anslutning till parken. I området lever ett flertal primater och många olika fågelarter.

Måltider

Frukost, Lunch & Middag

Dagens äventyr börjar efter frukost. Ni körs till gaten för registrering och får en genomgång av er gudie. Därefter börjar en vandring, tillsammans med er guide söker ni efter gorillor i Bwindi Impenetrable National Park. Detta är utan tvekan en av höjdpunkterna på er resa och ni kommer med stor sannolikhet att få se gorillor. Parkvakterna och guiderna vet exakt var gorillorna befinner sig. Beroende på i vilket område gorillorna håller till kan dagens etapp ta mellan 3-8 timmar. Ni äter medtagen lunchlåda ute i regnskogen. Undvik att kasta skräp, mat eller andra saker i regnskogen, då detta kan förändra djurens naturliga levnadsätt. I Uganda lever en stor andel av de gorillor som finns kvar på jorden. Gorillastammen i Uganda har en positiv men långsam tillväxt.

Måltider

Frukost, Lunch & Middag

Idag utforskar ni området runt ert boende. Naturen runt Bwindi är grön och frodig, längs bergsluttningarna växer te plantage blandat med böndernas odlingar. Livet på Ugandas landsbygd är enkelt. De flesta lever som bönder och odlar sina egna grödor. Landskapet är böljande och hela landet ligger från 1000 meter över havet vilket gör att klimatet är väldigt behagligt. Under eftermiddagen njuter ni av lugnet på ert boende och dess fantastiska miljö.

Måltider

Frukost, Lunch & Middag

Efter frukost packas bilen och ni körs till Kihihi för att därifrån flyga till Entebbe. Väl framme på Entebbe International Airport fortsätter ni er resa mot Nairobi. I Nairobi blir ni varmt välkomnade av vår lokala representant. Ni körs sedan till ert hotell i Nairobi, Kenyas huvudstad. Njut av en trevlig kväll på ert hotell eller upptäck någon av stadens trevliga restauranger. 

Måltider

Frukost

Efter en härlig frukost på ert hotell i Nairobi är det dags att påbörja en resa mot Kenyas högland. Er resa går genom Kenyas vackra landskap. Ni passerar staden Limuru innan ni når Rift Valley, en geologisk förkastning som sträcker sig från Israel i norr till Moçambique i söder. Ni gör ett stopp vid en utsiktsplats som erbjuder en panoramavy över de oändliga slätterna som breder ut sig framför er. Därefter fortsätter ni resan mot Masai Mara Game Reserve.

Resan går genom den kenyanska landsbygden och ni ankommer till er camp i Masai Mara vid lunchtid. Här får ni möjlighet att bo på första parkett med utsikt över vildmarken. Klockan 16.00 ger ni er ut på er första eftermiddagssafari som också är startskottet för ert äventyr i Masai Mara. Parken är känd för sitt rika djurliv och storslagna natur. Det är en unik upplevelse att få möta Masai Maras djurliv på nära håll. Er guide kommer att ge sitt yttersta för att göra er resa till ett minne för livet.

Måltider

Frukost, Lunch & Middag

Efter en trevlig frukost på er camp är det dags att uppleva Masai Mara. Parken är världsberömd för sitt rika djurliv och anses vara Kenyas främsta nationalpark. Ja, till och med en av de mest djurtäta parkerna i hela Afrika och Masai Mara är unikt i sitt slag. 

Tillsammans med er guide söker ni efter de vilda djuren. Ni äter picknicklunch ute på savannen innan ni fortsätter er safari. På sena eftermiddagen återvänder ni till er camp, där ni kan slappna av och reflektera över dagens spännande äventyr. Denna dag är full av upplevelser och möten med Kenyas fantastiska natur och vilda djurliv. Ni avslutar kvällen runt lägerelden i den afrikanska natten. 

Tillsammans med er guide planerar ni hur dagarna ska se ut, er guide har stor kunskap kring var djuren befinner sig. Dagarna är helt flexibla och anpassas efter önskemål i samråd med er guide.

Måltider

Frukost, Lunch & Middag

På morgonen börjar ni er resa mot Nairobi, för att därifrån flyga vidare mot Zanzibar. När ni landar på Zanzibar möts ni upp och välkomnas av vår lokala representant som kör er till ert hotell. Under de kommande dagarna kan ni koppla av och smälta era upplevelser.

Måltider

Frukost

Njut av härliga dagar på Zanzibar. De närmaste dagarna spenderas i paradiset. Zanzibar är en ögrupp och en semi-autonom del av Tanzania. Zanzibar består av huvudöarna Unguja, som i dagligt tal kallas Zanzibar, Pemba och många mindre öar som ligger runt dessa. Kryddön Zanzibar, även känd som "Swahilikulturens vagga", erbjuder spännande historier, underbara människor och fina strandupplevelser.

Vill du ha slappa och lata dagar vid poolen och stranden eller fortsätta utforska och uppleva äventyr? På Zanzibar finns något för alla. Det finns en rad olika aktiviteter som vi rekommenderar, dessutom är det inte fel att kombinera vistelsen med en natt eller två i spännande Stone Town. Vi föreslår gärna ett innehållsrikt program till er. Men glöm inte att koppla av och njuta av platsen ni är på - paradiset. 

Måltider

Frukost

Njut av er sista dag på Zanzibar, ert äventyr går mot sitt slut och ni körs till flygplatsen i god tid innan ert flyg avgår.

Måltider

Frukost

Under dagen landar ni på önskad flygplats, stort tack för att ni anförtrodde oss att planera och genomföra er resa. Välkomna åter.

Resevillkor

Safariresor.se resevillkor ligger till grund för den förbindelse som ni gör i samband med att ni bokar en resa hos Safariresor.se. Därför ber vi er att noga läsa igenom Safariresor.se/resevillkor. Våra resor omfattas av paketreselagen.

Kammarkollegiet

Enligt svensk lag är Safariresor.se som researrangör skyldiga att ställa resegaranti hos kammarkollegiet. Resegarantin säkerställer att du som kund hos Safariresor.se får pengarna tillbaka vid konkurs. Mer information hittar du på www.kammarkollegiet.se

Flygbiljetter

I de resorna som inte är på specifika datum (julresor, gruppresor och så vidare) är inte de internationella flygbiljetterna inkluderade i priset, ifall det inte tydligt framgår. Detta innebär att det är möjligt för er att boka flygresan själva om ni vill. När vi bokar flygbiljetter får ni först en reservation för er flygresa, där ni kan se er resrutt. Ni är ansvariga att kontrollera så att alla namn finns med och att namnen är stavade enligt era pass. Vi använder oss av elektroniska flygbiljetter som ni själva skriver ut. På flygplatsen skriver ni ut era boarding pass.

Vaccinationer

Det är viktigt att ni kollar upp vilka vaccinationer som krävs/rekommenderas inför er resa. Kontakta din vårdcentral eller läkare för mer information om vilka vaccin som du behöver under resan. På Folkhälsomyndighetens hemsida kan du läsa mer om vaccinering. Tänk på att vara ute i god tid med din vaccinering och kom ihåg att ta med ditt vaccinationskort under resan. När du har kommit hem från Afrika ska du komma ihåg att du har varit i tropikerna. Om du börjar må dåligt efter resan så tveka inte att uppsöka läkare. Informera läkaren om resan till Afrika.

Reseförsäkring

Som resenär ansvarar du själv för att säkerställa att du har en fullgod reseförsäkring för din resa. Detta är viktigt i de fall du drabbas av försening, skada, sjukdom mm. Vi ber dig därför att kontakta ditt försäkringsbolag och rådfråga dem. Det är vanligt att det ingår en reseförsäkring i en vanlig hemförsäkring, vi rekommenderar dig att du undersöker detta hos ditt försäkringsbolag. Vi rekommenderar Gouda Reseförsäkringar för reseförsäkring och avbeställningsskydd. Mer information hittar du på www.gouda-rf.se.

Medicin och sjukvård

Delar av er resa befinner ni er långt ute i bushen, det innebär att det kan vara svårt att lösa specialbehov snabbt och smidigt om det skulle behövas, så som kost och läkemedel. Därför är det av stor vikt att ni meddelar oss om era särskilda behov vid bokning av ert safariprogram så att vi kan anpassa programmet efter er eller komma med särskilda direktiv. Alla resenärer ansvarar själva för att ta med sig den medicin som man själv behöver. Det är bra att ta med sig ett eget litet medicin-kitt i förebyggande syfte; huvudvärkstabletter, vätskeersättning, handsprit, plåster, medicin för magåkommor mm. I många av de lokalsamhällen som ni kommer att passera under resan finns små apotek, däremot kan inte garanteras att de mediciner ni söker finns att tillhandahålla. Dessutom kan det vara så att mediciner inte är rätt paketerade. Lokala sjukhus och lokal sjukvård håller en relativtlåg standard, i de stora städerna finns möjlighet till bra sjukhus. Alla våra övernattningsställen i områden där det krävs har myggnät över sängarna.

Bagage och vikt

Vår packlista kan förhoppningsvis vara till hjälp när ni packar inför er resa. Tänk på att kontrollera hur mycket bagage ni får ta med er på flygresan. Vikten varierar beroende på vilket bolag ni flyger med. Om ni flyger inrikes under er resa ber vi er att vara extra observanta, ofta gäller särskilda direktiv för inrikesflygen. Tex: 15 kg per person inklusive handbagage. Vid frågor eller oklarheter vad gäller bagage ber vi er att kontakta oss.

Mobil

Mobilen har ökat BNP i flera afrikanska länder, det innebär också att man satsar på att på att bygga ut mobilnätet. Din täckning under din safariresa kan variera väldigt beroende på var du befinner dig samt vilken mobiloperatör du har. Ett tips för dig som önskar använda mobildata är det oftast mest lönsamt att skaffa ett e-sim, google e-sim samt land så brukar det finnas flera olika leverantörer beroende på behov.  

Elektronik

Ute i vildmarken är det många lodger och tältcamper som inte är anslutna till det vanliga elnätet, i stället använder man sig av generatorer och solceller. Generatorerna används 

ofta bara några få timmar under dygnet, vilket innebär att det kan finnas begränsat utrymme för att ladda batterier till kamera och dator. I de fall ni har särskilda önskemål för er utrustning ber vi er att meddela oss i samband med er reseförfrågan, vi kan då anpassa ert safariprogram efter era önskemål. Många små tältcamper får sin el via solceller, och även om det inte finns 220–240 V i tältet brukar det finnas möjlighet att ladda elektronisk utrustning i receptionen. När ni bor i anslutning till städerna har era hotell och lodger ström dygnet runt, däremot så är det ganska vanligt med strömavbrott.

Klädsel under safarin

När man är på safari är det bra att ha på sig sköna och behagliga kläder. På våra safarilodger gäller ingen särskild klädkod. Ute på safari är det viktigt att tänka på att inte klä sig i skrikiga färger utan välja kläder som smälter in. Det är ofta lite kyligt tidigt på morgonen, då kan det vara bra med långärmat och långbyxor, medan dagarna brukar vara varma, då är det viktigt att tänka på att skydda sig mot solen. Det är också viktigt att tänka på att ni befinner er i ett land med en annan kultur, därför bör man läsa på som resenär inför resan och vår rekommendation är att följa de riktlinjer som finns på plats.

Införsel till Sverige

Du är själv ansvarig för att det som du för med dig in i Sverige. Läs mer på www.tullverket.se

Dricks

Dricks är en del av kulturen i Kenya, Uganda och Tanzania, dricks är frivilligt men också förväntat och ett sätt att tacka för en god service och ett bra utfört arbete. Vi rekommenderar att ni ger er guide dricks sista dagen när han lämnar er på flygplatsen. På de flesta hotell/Lodger/Camper finns en gemensam ”tips box", här kan ni lämna dricks vid avresa.

- Safariguide, 10-15 USD per person och dag
- Boenden, 1-5 USD per natt
- Gorilla/Schimpansguide, 15 usd/person

Säkerhet

Befinner du dig i städer på resan såsom Nairobi, Mombasa, Stone Town eller Entebbe/Kampala är vår rekommendation att iaktta en generell försiktighet och vaksamhet, och undvika att gå runt på gatorna under dygnets mörka timmar. Behöver ni taxi kan ni boka det med hjälp av oss eller via hotellet. Undvik att ta en taxi ute på gatan.

När ni är på safari och bor ute i parkerna är det viktigt att ni säger till en vakt om ni vill lämna lodgen/tältet ni bor i. Vilda djur kan vara i närheten. 

Läs mer om säkerheten i Kenya, Tanzania och Uganda på Sweden Abroad, notera att alla UDs reseråd är anpassade för den som reser utan arrangör. När ni reser med oss så ser vi till att planera resan på tryggaste möjliga sätt och vi arrangerar inga resor till områden som UD avråder ifrån eller som vi själva inte anser vara trygga. 

Språk

Kenyas och Tanzanias nationalspråk är engelska och swahili. 

Ugandas nationalspråk är engelska, swahili och luganda. 

Tidsskillnad 

Kenya, Uganda och Tanzania är alla en timme före Sverige när vi har sommartid, och två timmar före när vi har vintertid.

Valuta

Valutan i Kenya heter Kenyansk shilling (KSH) och valutan i Tanzania heter Tanzania shilling (TZS). ofta är det mer fördelaktigt att betala med lokal valuta än att betala med USD. Kenyansk/Tanzania Shilling tar ni enkelt ut via uttagsautomat på flygplatsen, i Nairobi eller i andra städer. Det går också bra att betala med USD under hela resan. Se till att ta med mindre valörer (1-5 dollars sedlar) då de är mest användbara. Vanligtvis går det att betala med kort på de flesta Hotellen/Lodger & Camper men detta kan variera beroende på täckning, därför är det viktigt att ha tillgång med tillräckligt av kontanter.

Valutan i Uganda heter Ugandisk shilling (UGX). Det fungerar på ungefär samma sätt i Kenya som Uganda när det kommer till US dollar och lokal valuta. 

Elektronik & Adapter 

Ute i vildmarken är det många lodger och tältcamper som inte är anslutna till det vanliga elnätet, i stället använder man sig av generatorer. Generatorerna används ofta bara några få timmar under dygnet, det innebär att det kan finnas begränsat utrymme för att ladda batterier till kamera och dator. I de fall ni har särskilda önskemål för er utrustning ber vi er att meddela oss i samband med er reseförfrågan, vi kan då anpassa ert safariprogram efter era önskemål. Många små tältcamper får sin el via solceller, även om det inte finns 220–240 V i tältet brukar det finnas möjlighet att ladda elektronisk utrustning i receptionen. När ni bor i anslutning till städer har era hotell och lodger ström dygnet runt, däremot så är det ganska vanligt med strömavbrott.  

Adapter behövs till Kenya, Uganda och Tanzania och de använder sig av en typ G plug. Samma som i Storbritannien. 

Pass & Visum

Kenya

Passet ska vara giltigt 6 månader efter resans sista dag. Det ska finnas 2 tomma sidor i ditt pass för eventuell stämpling vid in- och utresa. Kontrollera ditt pass innan utresa så att det inte finns några skador. Kenya har elektroniskt visum. På webbsidan kan ni ansöka om visumet som förskottsbetalas med kreditkort. Viseringsavgiften är USD 50 plus en serviceavgift på USD 1. Efter registreringen på hemsidan tar det omkring 7 dagar innan visumet utfärdas. Det elektroniska visumet ska skrivas ut och tas med tillsammans med passet och visas upp vid ankomsten till Kenya.

Uganda
Passet ska vara giltigt i 6 månader efter resans sista dag. Det ska finnas 2 tomma sidor i ditt pass för eventuell stämpling vid in- och utresa. Kontrollera ditt pass innan utresa så att det inte finns några skador.  Visum köps elektroniskt före utresa här. Visum kan även köpas på Ugandas ambassad i Köpenhamn. 

Tanzania:
Visum köps vid ankomst på flygplats för 50 USD. Visum kan även köpas via Tanzanias e-visa service. Den officiella sidan hittar ni här

Klimat

Kenya, Uganda och Tanzania har ett mycket tropiskt och härligt klimat, längs kusten i Kenya är det väldigt hög luftfuktighet och vid höglandet i båda länder är det ofta svala kvällar. April och maj blir ofta kallat för ”den stora regnperioden”, under dessa månader kan det regna i flera dagar i sträck. November brukar kallas för ”den lilla regnperioden”, då handlar det oftast om kortare skurar på eftermiddagar och kvällar. Under dessa månader är det i regel få turister, parkerna är gröna och frodiga och det är möjligt att få bra priser från hotell och lodger.

De torraste månaderna i Uganda är juni – augusti,  december - februari. Trots detta kan kvällarna ofta vara lite kyliga, därför rekommenderar vi er att ta med varma och bekväma kläder. December till februari är de varmaste månaderna i Uganda. 

Gorilla-trekking i Uganda

Under gorillasafari finns det regler som är viktiga att följa då vi besöker djuren i deras naturliga miljö. Om du är förkyld ska du inte delta på gorillasafarin. Det är inte tillåtet att gå närmare gorillorna än 5 meter, om gorillorna kommer nära sök inte ögonkontakt med djuren då detta kan uppfattas hotfullt. Det är inte tillåtet att använda kamera med blixt då detta kan irritera djuren. Du får tillbringa 1 timme tillsammans med gorillaflocken. Det är inte heller tillåtet att ge djuren mat eller att lämna matrester.

Infrastrukturskatt på Zanzibar


På Zanzibar har myndigheterna infört en infrastrukturskatt på hotellövernattningar. Alla hotell måste ta ut en extraskatt som betalas direkt till hotellet vid incheckning. Pris per person och natt är 3-5 usd.

Svenska ambassaden i Kenya


Postadress:
Embassy of Sweden
PO Box 30600
00100 Nairobi
Kenya

Adress:

United Nations Crescent, Gigiri
Nairobi

Tel Växel:
+254 (0)709 96 4000

E-post

Mejladress:
ambassaden.nairobi@gov.se

Akuta konsulära ärenden

Vid akuta konsulära ärenden utanför kontorstid kontaktar du ambassaden per telefon 
+254 (0)709 96 4000 och slå 0 eller ring +46 (0)8 405 5005 för att kopplas till jourhavande tjänsteman. 

Den Svenska ambassaden i Uganda ligger i huvudstaden Kampala.

Adress
24, Lumumba Avenue, Nakasero, Kampala

Postadress
Embassy of Sweden
P.O. Box 22669
Kampala, Uganda

Kontaktuppgifter
Tel: +256 417 700 800
Fax: +256 417 700 801
E-post: ambassaden.kampala@gov.se 

Den Svenska ambassaden i Tanzania ligger i landets kommersiella huvudstad, Dar es Salaam.
Adress: Mirambo Street/Garden Avenue, Dar es Salaam

Postadress:
Embassy of Sweden
P.O. Box 9274
Dar es Salaam
Tanzania

Ambassadens kontaktuppgifter
Tel: +255 22 219 6500
+255 22 219 6555 (Migrationsärenden)
Fax: +255 22 219 6503
E-post: ambassaden.dar-es-salaam@gov.se

Akuta konsulära ärenden
Vid akuta konsulära ärenden utanför kontorstid kontaktar du ambassaden per telefon 022-2196500 och trycker "0" för att kopplas till jourhavande tjänsteman. • Uganda
 • Privat safariutrustad Landcruiser 
 • Engelsktalande guide 
 • All transport
 • Alla parkinträden 
 • Boende enligt programmet
 • Måltider enligt programmet
 • Fönsterplats och vatten under er safari
 • Safari i Masai Mara
 • Flyg till Entebbe - Nairobi - Zanzibar

PRISET INKLUDERAR INTE: 

 • Flygbiljetter tur/retur Sverige
 • Visum vid inresa till Uganda, 50 USD per person
 • Visum vid inresa till Kenya, 50 USD per person
 • Visum vid inresa till Tanzania, 50 USD per person 
 • Dricks till safariguide/chaufför, 10-15 USD per person/dag
 • Infrastrukturskatt på Zanzibar, 3-5 USD per natt

Det lilla extra 

Är du en person som gillar att unna dig det lite extra? Här nedan listar vi både några uppgraderingsförslag på olika boenden samt aktiviteter som kan ge en minnesvärd resa och några extra minnesvärda upplevelser. Självklart är detta bara ett kort urval, vi ger gärna förslag på fler. 

 

Uppgradera ert boende

Det har tagit oss många år att hitta våra destinationers bästa boenden. Koppla av vid poolen på en drömmig resort eller få ditt livs tältupplevelse mitt i vildmarken. På våra resor vaknar du på din bästa sida, oavsett. För dig som önskar det lilla extra finner du här några av de boenden som du kan uppgradera till. Meddela oss gärna i bokningsförfrågan om du är intresserad av en uppgradering.

Hotel Number 5
Läs mer >
Mara Sand River
Läs mer >
Sanctuary Gorilla Forest Camp
Läs mer >

Lägg till aktiviteter

Att resa till Afrika är en magisk upplevelse som skapar minnen för livet. För dig som önskar finns möjlighet att förgylla dagarna med något extra minnesvärt. Nedan har vi listat de mest populära aktiviteterna under din resa. Tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer.

Bush Breakfast

Få upplevelser slår en frukost ute i vildmarken. Er frukost dukas upp på en avskild plats, där en privat kock tillagar er frukost. Njut av god frukost och spektakulära vyer.

Snorkling på Zanzibar

Zanzibar bjuder på flera områden som är kända för sina vackra korallrev och rika på marint liv. Snorklingen går bra att boka på förhand eller på plats.

Luftballongssafari

Njut av svårslagna vyer när du glider över savannen i en luftballong. Det är en mäktig syn att se vildmarken från ovan. Äventyret avslutas med en champagnefrukost på savannen.

Drömmer du om något särskilt? Vi har all den kunskap och erfarenhet som krävs för att skapa en helt exklusiv och skräddarsydd resa, exakt som du vill ha den. Kika på tillvalen till denna resa eller boka ett möte med en av våra safariexperter >

Redo att börja planera din egen safariupplevelse?

Tack för din förfrågan!

Våra safariexperter återkommer snart med reseförslag som tar dig närmare ditt stora äventyr.

Fyll i dina uppgifter och beskriv gärna de önskemål som du har för er resa, så tar vi fram ett skräddarsytt programförslag för er.

Drömmer du om något särskilt? Vi har all den kunskap och erfarenhet som krävs för att skapa en helt exklusiv och skräddarsydd resa, exakt som du vill ha den. Hör av dig till mig direkt eller boka ett möte med en av våra safariexperter >

Josef Khaled, VD Safariresor
Josef Khaled,
VD Safariresor

Prenumerera på inspiration och resenyheter

Dröm dig bort med vårt populära nyhetsbrev, fullmatat med inspiration och restips inför ditt nästa stora äventyr.

Tack!

Du prenumererar nu på vårt nyhetsbrev.